skip to Main Content

Onderhoud is nodig?

Buitenschil-regio-zeist-kwaliteit-hemanAfgebladderde verf, houtrot, beschadigingen aan ramen en kozijnen. Het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand moet regelmatig worden gecontroleerd. De buitenschilder van Ambachtelijk Schildersbedrijf Briljant onderhoud uw gevel, deuren en kozijnen zodat uw pand weer in topconditie is. Wij werken daarbij altijd op een veilige manier.

Eigenlijk bent u dan al te laat met het plegen van onderhoud. Maar geen nood: ook in gevallen van beschadigingen kan onze buitenschilder uw gevel weer in topconditie brengen. Houtrot kan worden verwijderd, beschadigingen gerepareerd en u ziet niets meer van de beschadigingen. Veel mensen denken dat de kwaliteit van het hout af te lezen is aan de verflaag die u ziet. Echter valt of staat kwalitatief schilderwerk met de voorbehandeling: het grondig schoonmaken en de reparatie van houtwerk. Daarna zetten wij het werk in de grondverf en lakken het af. Onze buitenschilder staat voor u klaar om uw kozijnen, deuren en gevel van het nodige onderhoud te voorzien.

De waarde van uw woning stijgt

Door uw woning door een buitenschilder te laten onderhouden zorgt u niet alleen voor een verzorgde uitstraling. Het zorgt, mits vakkundig gedaan, voor een waardevermeerdering van uw woning. Door het bijhouden van het buitenschilderwerk laat u zien dat u het onderhoud van uw woning serieus neemt. Ook bij de bouwkundige inspectie weegt het onderhoud aan de buitenkant van de Woning mee. U wilt natuurlijk niet beoordeeld worden op achterstallig onderhoud, maar op de verzorgde uitstraling van uw woning!

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Bent u benieuwd naar de kunsten van onze buitenschilder? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om eens van gedachten te wisselen. Ik breng graag in kaart wat er geschilderd moet worden en hoeveel onderhoud er nodig is om uw gevel weer tip top in orde te krijgen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-47920588.

Want het is een feest als de schilder is geweest!

Vrijblijvend advies aanvragen

Geen gebouw en opdrachtgever zijn hetzelfde, daarom denk ik graag met u mee voor onderhoud van uw pand.

Back To Top